the beauty of fragrance is that it speaks to your heart and hopefully someone else’s…

BRIEZ voert je mee in een
‘100% nature’ avontuur.

Wil je ook lang genieten van een zalige geur in huis?

Briez zorgt ervoor dat je huis opfleurt met een uniek en duurzaam vleugje avontuur.

De meeste geuroliën bestaan grotendeels uit alcohol. Alcohol vervliegt en de geur vervliegt mee. Daardoor verliezen de geurstokjes heel vlug hun geur.

Bij Briez NIET!

Bij Briez bestaan de geurstokjes uit natuurlijke ingrediënten. Het grote voordeel is dat onze geur veel langer blijft hangen en je behoudt veel langer de vloeistof!

Onze geurstokjes zijn een streling voor oog én neus.

Wist je dat onze reukzin de meest gevoelige is van al onze zintuigen? Iets ruiken dat je ergens aan herinnert of dat een bepaalde emotie oproept: het doet iets met een mens.  BRIEZ is ontstaan vanuit verwondering en bewondering voor geuren. Met onze huisgeuren delen we onze passie voor kwalitatieve, pure en natuurlijke producten graag met jou!

Unknown-5
Unknown-8

Geurkaarsen die heerlijk lang blijven branden.

In het assortiment van BRIEZ vind je uniek geurende kaarsen. Ze bevatten de beste, pure ingrediënten en combineren een heerlijke geur met gezelligheid, stijl en klasse.

Feeëriek genieten

Genieten van het buitenleven, sfeervolle tuinkaarsen, .....  Ze zijn allemaal met veel liefde en traditioneel vakmanschap gecreëerd.

Unknown-2

Nieuws

Unknown-2

Discovery Box

Ben je niet zeker welke geuren perfect bij je passen? Wil je graag eens een andere geur proberen maar je kan niet kiezen? Bestel onze Discovery box. Stel hem zelf samen met 5 of 10 geuren naar keuze. En wat meer is! Bij de Discovery box 5 geuren zit een uniek keramisch potje